Tentang Kami

Apakah “BUSINESS” Yang Kami Jalankan 

Kami menjalankan urusniaga perdagangan mata wang asing dunia secara ‘Online’. Urus niaga ini tidaklah sama seperti jual beli duit di kedai-kedai seperti yang anda biasa lihat, ianya lebih kepada di dalam bentuk ‘Stock Market/Currency’, dimana jual beli currency yang dimaksudkan adalah di dalam nilai sandaran harga mata wang asing semasa dan segala urusan jual beli adalah didalam nilai USD.

Terdapat ribuan trader market currency seperti kami berada diluar sana dan kami hanyalah sebahagian kecil daripada mereka. Kami menjana keuntungan sama seperti perniagaan lain cuma bezanya medium perniagaan kami adalah secara online sahaja, ianya lebih selamat, cepat dan menguntungkan kerana skop jual beli kami adalah ‘world wide’.

1. Segala pendaftaran penyertaan hanya diterima secara online sahaja dan pembayaran boleh terus dibuat ke akaun bank penaja, kami tidak menerima sebarang temujanji atau lawatan demi menjaga ‘privacy’ program ini.

2. Dana-dana yang diterima daripada ahli akan terus saya pindahkan ke akaun broker diluar negara (setiap hari) bagi memastikan akaun trade berjalan lancar program ini tidak menyimpan dana sekaligus kerana dana peserta sudah pun selamat berada di dalam account trading untuk menjana profit setaip hari.